Coach & mentor kursus

Udover at have forløb for borgere, underviser vi også i coaching og mentoring. Det gør vi fordi vi er rigtig gode til det - og fordi vi har en masse erfaring inden for coachingområdet. Vi ved hvad der kræves for at blive en god og nærværende coach og mentor -og de redskaber vi underviser i, går dybere end spørgeteknikker og  praktiske værktøjer. Vores coach forløb har fokus på, hvordan vi kan støtte og guide mennesker i at tage ansvar for deres eget liv og samtidig udvikle, hver enkelt persons kompetencer. Vi har både erfaringerne og uddannelserne, der giver mulighed for at klæde den enkelt coach på, på en helt unik måde. 

Indholdet på kurset adskiller sig fra andre coachingkurser, ved at have et mere psykologisk perspektiv, der klæder coachen på, til at forstå de bagvedliggende udfordringer som kan være årsag til stagnation eller manglende livskvalitet. Vi har et stort fokus på den nærværende samtale og det at kunne rumme mødet med mange forskellige mennesker uden at brænde ud.

Forløbet varer 6 uger. Der er fysisk undervisning 3 dage om ugen, hvilket samlet giver over 100 undervisningstimer. Herudover vil der være overskuelige selvstudie-opgaver og anbefalet relevant litteratur.