Faglige temadage

Vi har følgende kurser der primært henvender sig til sagsbehandlere og andre der afholder  samtaler med sårbare mennesker. 

Temadagene er af 2 dages varighed for fagfolk, der har brug for at blive skarpere i det daglige arbejde eller som trænger til ny viden og inspiration.

Lær at se og forstå borgere der er ramt af chok/traumer og PTSD
Kurset handler om at give dig en dybere forståelse af hvad PTSD, chok og traumer er. Med et øget kendskab til emnet og evnen til at spotte ramte borgere, kan du undgå afvisning, fejlvisitering og at komme til at starte ting der skader mere end de gavner.
Mennesker der er dybt traumatiseret, har et anderledes reaktionsmønster end andre sårbare grupper. Uden den rette viden kan det være svært at vurdere, hvilken indsats der vil være den bedste.
På kurset lærer du blandt andet, hvordan du kan genkende traumer og hvordan du kan være i bedre kontakt med ramte borgere. Du kommer til at få nogle enkle teknikker, som kan bruges hvis du sidder med borgere der oplever et højt angstniveau -eller du selv bliver rystet.

Den gode samtale - Bliv bedre til at tale med dine borgere

På to dage lærer du om samspillet og energien i en samtale og du får konkrete værktøjer til, hvordan samtalen bliver mere åben og positiv.  Vi kommer omkring spørgeteknikker, kropssprog, hvordan du hviler i dig selv og hvordan nærvær
kan være stærkere end tusind ord. 
Herudover lærer du, hvordan du passer på dig selv og tager vare på de reaktioner, du kan få under svære samtaler.