Referencer

Her kan du se hvad nogle af vores samarbejdspartnere siger om os.

"Mit samarbejde med Rudolph og Øager, har altid være med stor faglighed og professionalisme. I mit arbejde med aktivitetsparate borgere og borgere i ressourceforløb, har jeg især anvendt Rudolph og Øager, omkring de borgere der har psykiske udfordringer, da de udover en terapeutisk tilgang, også har et bredt kendskab til arbejdsmarkedet for de borgere der er psykisk udfordret. Der bliver ydermere  afleveret nogle fantastiske funktions- og arbejdsevnebeskrivelser".

Michael Damgaard - Sagsbehandler 

-----------
"Jeg har ofte ansat borgere med diverse udfordringer i mit firma og har i den forbindelse haft rigtig gode erfaringer med samarbejdet med Rudolph & Øager. Vi har haft en god kontakt og det er min oplevelse at de arbejder meget professionelt. De er til at stole på, laver klare aftaler og sørger for at alt fungerer godt. Derfor de bedste anbefalinger herfra". 
Robert Holst - virksomheds repræsentant
-----------

"Jeg har fået hjælp til at få troen på mig selv og fået styrken til, at blive min egen største fan! Jeg har fundet den rigtige vej for mig og har følt mig både set og mødt som menneske.
Jeg takker for det helt igennem fantastiske forløb! <3"

Josefine - borger